0,00лв.
Your cart is empty. Go to Shop
0,00лв.
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Skip to content

3 Comments

 1. Емката ЛесовЕмката Лесов
  12.04.2020 @ 3:40 pm

  Дни 1-7:
След като през последните години бях опитала различни диети, за съжаление без траен успех, започнах Body Mission напълно мотивирана! Шейковете Figuactiv бързо ми станаха любими. Шейковете Latte Macchiato и ванилия са страхотно кремообразни и вкусни и направо не мога да повярвам, че с тях отслабвам. С помощта на фитнес клиповете, които са лесно разбираеми и за начинаещи, мога дори да се мотивирам за малка ежедневна тренировка!
Дни 8-14:
Благодарение на голямото разнообразие на храните не ми е трудно да се придържам към хранителния си план. За да изгарям допълнителни калории и да изграждам мускули, тази седмица увеличавам броя на повторенията на фитнес упражненията. За повече мотивация си взех нов спортен костюм и обувки.
Дни 15-21:
Тази седмица съм във ваканция и пътувам до Маракеш. Това обикновено е време, в което прекрачвам границите. Но благодарение на шейковете и практичните блокчета, които лесно взимам в куфара си, мога да продължа с лекота да следвам целта си. Вместо ежедневните си упражнения разглеждам забележителния град пеша. Не мога да повярвам, но след ваканцията съм отслабнала още повече!
Дни 22-28:
Само още 7 дни? Чудя се как мина толкова бързо времето. Мотивацията ми е непоклатима, затова допринася и фактът, че забелязвам по панталона ми, че наистина съм отслабнала. Освен това се чувствам цялостно по-стегната и във форма.
Моята равносметка след четири седмици? Купих си 3 чифта нови панталони и всяка сутрин се радвам да виждам отражението си в огледалото! Но това все още не е краят…

  Reply

 2. Емката ЛесовЕмката Лесов
  12.04.2020 @ 3:41 pm

  С решението “Feel Good. Look Better.” започнах LR Body Mission напълно мотивирана. Когато пакетът пристигна, го разопаковах с любопитство и прочетох информационната брошура. Нетърпението за предстоящите 28 дни беше огромно. Заместих закуската и обяда. За закуска взимах шейк Figuactiv или блокче Figuactiv, обяда замествах със супа Figuactiv или мляко с ориз Figuactiv. Приемах и много билков чай Figuactiv. Не съм голям почитател на чайовете и не ми беше лесно да пия чая редовно през 28-те дни. След като първите дни на LR Body Mission минаха изумително добре, дойде разочарованието. Бях гладна – постоянно. Не бях концентрирана и не бях в настроение, но това състояние, слава Богу, продължи само два дни. След като преодолях този малък спад, 28-те дни минаха неусетно. Все повече свиквах да замествам две хранения на ден с Figuactiv и нямах нищо против. Точно обратното – чувствах се наистина добре. Бавно, независимо от това, което показваше кантарът, откривах първите положителни промени. Някои дрехи, които тук-там ми бяха твърде тесни, сега ми стоят много по-добре. Мога отново да нося някои от любимите си дрехи и се чувствам много добре. Фитнес програмата, която е част от LR Body Mission, ми струваше доста усилия, защото не съм спортен тип. Беше ми трудно да се мотивирам всеки ден да правя упражненията. След първите дни и справянето с първоначалната мускулна треска обаче спортуването стана по-лесно и забавно. Чувствах положителните промени в тялото си, което повиши вътрешния ми стимул. Днес, 28 дни по-късно, се чувствам много по-добре и по-здрава. Храня се и живея много по-осъзнато в сравнение с началото на LR Body Mission. Всъщност мога да кажа: Мисията изпълнена! – Feel Good. Look Better.

  Reply

 3. Fiber Boost fibri Напитка на прах | Health Party BG
  12.04.2020 @ 7:37 pm

  […] Здравословно отслабване и хранене с Body Mission […]

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *